سامانه آبیاری هوشمند یا نوین

سامانه آبیاری هوشمند یا نوین

سامانه آبیاری هوشمند یا نوین

آب یکی از نعمت های الهی می باشد و در منطقه ای که میزان بارش سالانه‌ ی آنها کم است میزان آب به دست آمده از بارش و نحوه‌ ی استفاده از آن بسیار اهمیت پیدا می کند به شکلی که با تکنولوژی های امروزی می توان به شکل خارق العاده‌ای در مصرف آب صرفه جویی کرد که تحت عنوان آبیاری هوشمند شناخته می شود.

زمانی که برای اولین بار سیستم آبیاری تحت فشار ابداع شد ، شیر ها و فلکه هایی برای قطع و بسته کردن جریان آب مورد استفاده قرار گرفت اما بعد ها شیرهای برقی به بازار عرضه شد که باعث شد دیگر نیازی به باز و بسته کردن دستی شیر ها نباشد.

پس از آن کنترل کننده های تایم دار وارد بازی شدند به این صورت که این کنترلر ها در دو مدل عرضه شدند، مدل اول تعدادی رله در خود داشت که با تایم دادن کشاورز به آن برنامه خاموش و روشن شدن شیرها را بر عهده میگرفت و مدل دیگر به شکل شیرهای برقی تایم دار است که با پیشرفت تکنولوژی اپلیکیشن بلوتوثی آنها نیز روانه بازار شد.

نسل بعدی هوشمند سازی با استفاده از سنسورهای مختلف و ارتباط آن با یک کنترلر مرکزی و تصمیم گیری بر اساس فاکتور های مختلف مورد نیاز گیاه بود که در این مورد از تکنولوژی هایی مانند Wifi و zeegbee برای ارتباط شیرهای برقی و سنسورها با یکدیگر استفاده شده است.

مشکل اصلی و اساسی این نوع از هوشمند سازی استفاده از سیم های طولانی و مصرف بالای انرژی سنسورها و شیر های برقی و همچنین عدم امکان استفاده از باتری در این نوع روش میباشد.

در جدیدترین نسل از هوشمند سازی تمامی سنسورها، ایستگاه های آب و هوا شناسی و شیر های برقی با کمترین میزان مصرف و حتی بدون باتری و اینترنت کار میکنند و تصمیم گیری برای آبیاری و مراقبت از گیاه ، باغ یا گلخانه را انجام میدهند ، جالب است بدانید در آخرین نسل هوشمند سازی از مانیتورینگ فاکتور های مختلف از عکس برداری توسط پهباد ها استفاده میشود.

با استفاده از سیستم آبیاری هوشمند ۷۶ درصد در مصرف آب صرفه جویی می شود، زیرا با توجه به بحران کم آبی، آب به شکل باران در هوا پخش شده و رطوبت گیاه بالا رفته و لذا تبخیر و تعریق هم کاهش می یابد.

در مکان های عمومی فضای سبز و مکان های نظیر آن یکنواختی آبپاشی سیستمی هوشمند باعث خواهد شد که چمن بصورت یکنواخت رشد کرده و این امر موجب می گردد، که پستی و بلندی در سطح زمین شکل نگیرد و چمن در قسمتهای پست و گودی ها، خفه نشود و قسمتهای بلند زرد نشود و در نهایت ساختار چمن محکمتر شده و مقاومت آن نیز در برابر پاخوری بیشتر شود.

 

مجموعه الو باغبون با ارائه خدمات در زمینه درخت کاری، گل کاری، هرس، چمن کاری، آبیاری قطره ای، روف گاردن و احداث و کاشت فضای سبز با تیمی مجرب و متخصص آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

دسته بندی

محبوب ترین مقاله ها

همه چیز درباره کودآلی
1 دی 1401

کود های آلی که از بقای گیاهایی هستند  و منبع شیمیایی ندارند. فراهم ساختن خاک سالم ...

انواع کود ها و مزایای آنها
1 دی 1401

کود ها در واقع مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را تامین میکنند ، در ادامه بیشتر ...

آبیاری قطره ای چیست؟
1 دی 1401

آبیاری قطره ای نوعی آبیاری میکرو که در واقع آبیاری کم کم و بصورت قطره ای ...

چرا از سم برای نابودی آفت استفاده کنم؟
1 دی 1401

یکی از لازمه های مهم و حائز اهمیت در کشاورزی محافظت از محصول و کشت در ...

روف گاردن و نمای سبز در تهران
27 آذر 1401

روف گاردن خلاقیتی است بینظیر برای خلق فضایی سبز در خانه روف گاردن و نمای سبز ...

بالکن مناسب من کدام است؟
27 آذر 1401

بالکن که یکی از آیتم های مهمی در حال حاضر برای هر خانه ای محسوب میشود ...

برچسب ها

مشاوره تلفنی