کشاورزی سنتی، سبکی ابتدایی از کشاورزی است که اطلاعات بومی، ابزارهای سنتی، منابع طبیعی، کود ارگانیک و باورهای فرهنگی کشاورزان را شامل می شود.
باید گفت که هنوز هم ۵۰ درصد از کشاورزان در جهان، به این سبک اشتغال دارند.
در ادامه به بررسی تاثیرات کشاورزی سنتی بر محیط زیست خواهیم پرداخت:
روش ابتدایی بریدن و سوزاندن در کشاورزی سنتی، منجر به کاهش مواد ارگانیک خاک شده و در زمانی اندک خاک را از این محتویات تهی می کند.
در نتیجه، کشاورزان ناچارند پس از مدتی برای کشاورزی مکان دیگری را انتخاب کنند.
این فرآیند منجر به حذف یک جنگل یا بریدن درختان می شود. تا زمین های جنگلی تبدیل به مزارع و کشتزارها شده و یا برای استفاده های شهری بکار گرفته شوند.
بیشترین جنگل زدایی، در جنگل های بارانی گرمسیری رخ می دهد. بریدن و سوزاندن و کشاورزی نوبتی، نیازمند قطع گسترده درختان جنگلی است. و این امر منجر به جنگل زدایی می شود.
کشاورزی سنتی، باعث از بین رفتن سطح خاک می شود.
این بخش از خاک ممکن است توسط نیروهای فیزیکی طبیعی آب و باد و یا از طریق کارهای کشاورزی نظیر شخم زنی در معرض نابودی قرار بگیرد.
ریشه های گیاهان و درختان، نیاز دارند که محکم در خاک نگه داشته شوند.
اما جنگل زدایی خاک را بیشتر در معرض تغییرات آب و هوایی، بارندگی، طوفان و باد قرار می دهد. و این امر منجر به فرسایش خاک حاصلخیز خواهد شد.
بنابراین می توان نتیجه گرفت که وظیفه تک تک ما این است:
با معضلاتی هر چند کوچک که آب آشامیدنی، شرایط بهداشتی و سلامتی، هوای پاک و تمیز، زمین حاصلخیز، غذای سالم و توسعه پایدار را به مخاطره می اندازد مقابله کنیم.
می توانید از خدمات باغبانی در الو باغبون استفاده کنید تا متخصصین ما با ابزار مورد نیاز شما در محل شما حضور یابند و خدماتی مانند تشخیص بیماری، درخت کاری، گل کاری، سم پاشی گل،گیاه،درخت ، کاشت انواع نهال و درخت، نگهداری فضای سبز و پاکندی درختان، روف گاردن ، فرم دهی، حاشیه زنی، گلکاری باغچه و یا حتی کاشت و … را به شما ارائه دهند.