همه چیز درباره دیوار سبز هیدروپونیک

همه چیز درباره دیوار سبز هیدروپونیک

همه چیز درباره دیوار سبز هیدروپونیک

یکی از روش های طراحی و اجرای دیوار سبز، دیوارسبز هیدروپونیک می باشد و مزایای زیادی نسبت به سایر سیستم های دیوار سبز دارد. در این سیستم گیاه نیازی به خاک نداشته و مناسب برای همه نوع شرایط آب و هوایی می باشد. از ویژگی های دیوار سبز هیدروپونیک می توان به تنوع بیشتر گیاهان، ضخامت کم و امکان نقش پذیری اشاره کرد.

هیدروپونیک چیست؟

گیاهان برای رشد نیازمند چند عامل مهم اولیه مانند: نور، هوا، آب و بستری مناسب مثل خاک که تمامی املاح و مواد معدنی مورد نیاز را فراهم میکند می باشند. کلمه هیدروپونیک از دو بخش هیدرو (آب) و پونیک (تغذیه) تشکیل شده است، با توجه به این مشخص است  که معنی هیدروپونیک یعنی تغذیه توسط آب می باشد.

درسیستم هیدروپونیک املاح، ویتامین ها و مواد معدنی از طریق آب به ریشه گیاه که در بستری خنثی قرار میگیرد رسانده میشود از همین رو در این سیستم خاک حذف میشود و تغذیه بصورت یکنواخت انجام میپذیرد.

روش کشت هیدروپونیک چیست؟

در این روش، بستر کشت بر پایه آب است و به عبارتی خاک دیگر وجود ندارد و کلیه مواد غذایی لازم برای گیاهان از طریق آب فراهم می شود. دیوار سبز هیدروپونیک بسیار زیبا و جذاب بوده و مجهز به سیستم تأسیساتی می‌باشد که به صورت هوشمند مواد غذایی را به گیاهان تزریق می‌ کند.

کشت هیدروپونیک یکی از متداول ترین روش های کشاورزی می باشد که در این سیستم گیاه نیازی به خاک نداشته در بستر هیدروپونیک که کاملاً خنثی می باشد ریشه های گیاه قرار گرفته و مواد غذایی از طریق سیستم آبیاری اتوماتیک گیاهان میرسد در نتیجه همواره گیاهانی که در بستر کاشت هیدروپونیک قرار دارند بصورت یکنواخت تغذیه شده و آبرسانی به ریشه آنها انجام می گیرد لذا دیوار سبزی که با این روش اجرا می شود همیشه سرحال و شاداب بوده و گیاهان بدون محدودیت می توانند تا حد امکان که بستر هیدروپونیک به آنها اجازه می دهد رشد کنند و ریشه به راحتی در سرتاسر پوسته هیدروپونیک قرار گیرد.

دیوار سبز هیدروپونیک چیست؟

دیوار سبز هیدروپونیک یا Hydroponic Green Wall ، شیوه ی کشت بدون خاک است. در این نوع روش دیوار سبز کارشناسان نیازهای غذایی گیاه را اندازه گیری کرده اند  و به جای خاک دیوار سبز با استفاده از آبی که به گیاه داده می شود با افزودن عناصر و ماکرو و میکرو نگهداشتن توسط مواد نگهدارنده بی اثر مانند پرلیت، عملا نیاز به خاک را در دیوار سبز هیدروپونیک منتفی می کنند.

مهمترین مزایا و ویژگی های دیوار سبز هیدروپونیک

مهم ترین ویژگی دیوار سبز با کشت هیدروپونیک کاهش چشمگیر مصرف آب و کنترل ساده تر شرایط محیطی دیوار سبز از جمله نور، دما و رطوبت است. همچنین میزان رشد گیاهان با سیستم هیدروپونیک در مقایسه با سیستم خاکی، ۴۰ درصد سریع تر است.

  1. اجازه می دهد ریشه ها در کل دیوار گسترش پیدا کنند
  2. بستر کاشت دیوار سبز نمد است و گیاهان هرگز پر آب نمی شوند
  3. امکان طراحی و ساخت دیوار های سبز در هر ابعاد و با هر شکلی وجود دارد.
  4. این سیستم به آبیاری تمام هوشمند نیاز دارد. در هر روز ۴ بار گیاهان دیوار سبز آبیاری می شود که در شرایط آب و هوایی متفاوت تغییر می کند. برای هر پروژه ی دیوار سبز بصورت مجزا طراحی و اجرای می شود.

 

مجموعه الو باغبون با ارائه خدمات در زمینه درخت کاری، گل کاری، کنترل علف هرز، چمن کاری، آبیاری قطره ای، روف گاردن و احداث و کاشت فضای سبز با تیمی مجرب و متخصص آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

دسته بندی

محبوب ترین مقاله ها

همه چیز درباره کودآلی
1 دی 1401

کود های آلی که از بقای گیاهایی هستند  و منبع شیمیایی ندارند. فراهم ساختن خاک سالم ...

انواع کود ها و مزایای آنها
1 دی 1401

کود ها در واقع مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را تامین میکنند ، در ادامه بیشتر ...

آبیاری قطره ای چیست؟
1 دی 1401

آبیاری قطره ای نوعی آبیاری میکرو که در واقع آبیاری کم کم و بصورت قطره ای ...

چرا از سم برای نابودی آفت استفاده کنم؟
1 دی 1401

یکی از لازمه های مهم و حائز اهمیت در کشاورزی محافظت از محصول و کشت در ...

روف گاردن و نمای سبز در تهران
27 آذر 1401

روف گاردن خلاقیتی است بینظیر برای خلق فضایی سبز در خانه روف گاردن و نمای سبز ...

بالکن مناسب من کدام است؟
27 آذر 1401

بالکن که یکی از آیتم های مهمی در حال حاضر برای هر خانه ای محسوب میشود ...

برچسب ها

مشاوره تلفنی