در ابتدا گیاهان تنها برای اهداف زیبایی شناسی استفاده می شد اما امروزه برای اهداف اکولوژیکی و اقتصادی نظیر صرفه جویی در مصرف انرژی، بهبود آب و هوای شهری و… استفاده می شوند. از آنجایی که اجتماع پوشش های سبز عمودی بر سطح ساختمان ها، بواسطه نماها و دیوارهای سبز، اجازه کسب بهبود قابل توجهی از بهره وری فواید اکولوژیکی و محیط زیستی را می دهد، دستیابی به پایداری در اهداف این فناوری دوستدار محیط زیست ضروری و پژوهش در این زمینه رویکردی واجد ارزش می باشد،
دیوار سبز در حقیقت عبارتست از سازه ای مستقل و یا بخشی از یک ساختمان که با پوشش گیاهی مناسب پوشانده شده باشد.
گرین وال ها سیستم هایی هستند که در آن گیاهان بالارونده یا بوته های معلق، سطح گرین وال را می پوشانند.
این گیاهان می توانند مستقیماً در زمین و در پای سازه کاشته شوند و یا در گلدان هایی در ارتفاع مشخصی از نما قرار گیرند.
گرین وال (دیوار سبز) فناوری جدیدی است که امروزه جایگاه خود را در شهرهای پیشرفته و مترقی جهان پیدا کرده است.
هرچند نظریه دیوار سبز نسبتاً جدید است اما ایده آن قرن ها پیش در تمدن بین النهرین و در باغ های معلق بابل که یکی از عجایب هفت گانه جهان است، شکل گرفته است.
گرچه دیوار سبز در محیط زندگی و کاری ما زیبایی بسیاری به محیط میدهد اما این تنها فایده آن نیست. ایجاد این پدیده در محیط اطراف ما علاوه بر زیبایی، فایدههای زیاد دیگری دارد که نشان میدهد هزینه کردن برای طراحی و اجرای دیوار سبز بسیار مقرون به صرفه است.
دیوار سبز با ایجاد ارزش افزوده برای واحدهای مسکونی ما، بر قیمت آن تاثیر میگذارد. منظره پیش روی خود و همسایگانمان را جلوه ای خاص میبخشد، سرانه فضای سبز شهر و ملکمان را بالا میبرد.
نقش بام ها و دیوارهای سبز رسیدن به یک طراحی پایدار در طراحی اکولوژی امروز میباشند.
دیوارهای سبز (باغهای عمودی) یکی از سیستم پوششی جاندار با فوایدی نظیر بام های سبز میباشند که در آن گونههای گیاهی مختلف روی سطح نمای ساختمان رشد میکنند. این دیوارها از پخش شدن گرد و خاک در هوا جلو گیری مینمایند و از ساختمان در برابر اشعههای فرا بنفش باران و فشار باد محافظت میکنند.
مجموعه الو باغبون با ارائه خدمات در زمینه درخت کاری، گل کاری، هرس، چمن کاری، آبیاری قطره ای، روف گاردن و احداث و کاشت فضای سبز با تیمی مجرب و متخصص آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میباشد.