آبیاری هوشمند دیوار سبز

آبیاری هوشمند دیوار سبز

آبیاری هوشمند دیوار سبز

امروزه دیوارهای سبز، در طراحی داخلی مناطق مختلف، بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. این دیوارها تصویری سرشار از سرزندگی را ایجاد می کنند.

دیوار سبز در ایران نسبت به سایر مصالح و سازه های ساختمانی جدید تر می باشد و هر روز سیستم های مدرن تر و هوشمندتر همگام با توسعه این صنعت در جهان در ایران نیز پیش می‌رود.

طراحی و اجرای دیوار سبز روش های مختلفی دارد که متداول ترین آنها روش مدولار روش کابلی روش هیدروپونیک و روش اجرای دیوار سبز محیط باز یا اصطلاحا محوطه ای میباشد که هر کدام از این روش ها معایب و مزایای خود را دارند.

بهترین روش برای کاشت گیاهان به صورت عمودی روش هیدروپونیک می باشد که در این روش در اصل ما بستر کاشت واقعی خواهیم داشت.

دیوارسبز هیدروپونیک های گرین وال بر اساس سیستم هیدرو پونیک می‌باشد که در آن آبیاری و تغذیه گیاهان به صورت هوشمندانه انجام شده مزیت عمده آن این است که نیاز به رسیدگی و وارسی ندارد و گیاهان همواره به صورت یکنواخت تغذیه شده و شادابی و سلامت گیاهان در دیوارسبز هیدروپونیک های گرین وال همیشه دیده می شود و میزان مصرف آب در آن از سایر دیوارهای سبز کمتر است.

دیوار سبز داخلی

دیوار سبز داخلی منظور همان دیوار سبزی است که در داخل ساختمان اجرا می شود نگهداری و اجرای دیوار سبز داخلی به مراتب آسانتر است دیوار سبز نما یا خارجی ساختمان می باشد به دلیل آن که معمولاً در داخل ساختمان شرایط دمای هوا در رنج مناسبی ثابت می ماند به طور مثال بین ۲۱ تا ۲۲ درجه است اما مولفه هایی همچون نور تاثیر بسزایی در رشد گیاهان در دیوار سبز داخلی دارد باید توجه داشته باشیم که نباید گیاهان تزئینی کاشته شده در دیوار سبز داخلی در معرض نور مستقیم خورشید قرار گیرند در صورت کمبود نور که مولفه بسیار مهمی در فتوسنتز و رشد گیاهان می باشد باید از نور مصنوعی استفاده کرد که خود این نورپردازی می تواند جلوه خاصی به دیوار سبز ما در داخل ساختمان بدهد حداقل روزانه باید گیاهان ۱۶ ساعت در معرض نور غیر مستقیم قرار گیرند تا رشد خوبی داشته باشند.

آبیاری دیوار سبز

یکی از راههای مدیرت بهینه مصرف آب استفاده از سیستم آبیاری اتوماتیک برای فضای سبز می باشد. شاهد آن هستیم که برای آبیاری فضای سبز به صورت دستی چند برابر نیاز گیاه آب مصرف میشود که هم آب هدر میرود و هم آبیاری زیاد باعث بوجود آمدن مشکلاتی مانند ایجاد قارچ میشود.

از عواملی که باعث گرایش در امر آبیاری فضاهای سبز ، گلخانه ای و کشاورزی به سیستم های هوشمند آبیاری میشود اولاً صرفه جویی بالای آب در استفاده از این سیستم ها و ثانیاً انعطاف پذیری این نوع سیستم ها با شرایط گوناگون زمین و منطبق شدن با نوع نیاز گیاه در مصرف آب است.

مجموعه الو باغبون با ارائه خدمات در زمینه درخت کاری، گل کاری، هرس، چمن کاری، آبیاری قطره ای، روف گاردن و احداث و کاشت فضای سبز با تیمی مجرب و متخصص آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو

دسته بندی

محبوب ترین مقاله ها

همه چیز درباره کودآلی
1 دی 1401

کود های آلی که از بقای گیاهایی هستند  و منبع شیمیایی ندارند. فراهم ساختن خاک سالم ...

انواع کود ها و مزایای آنها
1 دی 1401

کود ها در واقع مواد مغذی مورد نیاز گیاهان را تامین میکنند ، در ادامه بیشتر ...

آبیاری قطره ای چیست؟
1 دی 1401

آبیاری قطره ای نوعی آبیاری میکرو که در واقع آبیاری کم کم و بصورت قطره ای ...

چرا از سم برای نابودی آفت استفاده کنم؟
1 دی 1401

یکی از لازمه های مهم و حائز اهمیت در کشاورزی محافظت از محصول و کشت در ...

روف گاردن و نمای سبز در تهران
27 آذر 1401

روف گاردن خلاقیتی است بینظیر برای خلق فضایی سبز در خانه روف گاردن و نمای سبز ...

بالکن مناسب من کدام است؟
27 آذر 1401

بالکن که یکی از آیتم های مهمی در حال حاضر برای هر خانه ای محسوب میشود ...

برچسب ها

مشاوره تلفنی